Indahnya saat cinta bersatu.. ahaksss.. (^_^)

Daisypath Anniversary tickers

sayang kamuuu... (",)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN

haloo...Segmen ni sangat menarik la.. coz bertujuan berkenalan antara blogger2 yg ade..
so bole aku join.. mane tau..dengan join segmen ni mereka kenal blog aku kann.. so ade soklan kne jawab ni..

soalan 1
Apakah status anda
Jawapan ::
saye sudah bertunang..dan bakal berkahwin pada februari 2011..InsyaAllah...
(^___^) <--senyum gedik oke..

Soalan 2
Ceritakan tentang diri anda
Jawapan ::
Nama saya Adiwina Arif.. pgl je wina.. tp member blog pgl sye vna @ v..saya berumur 25thn,asal kota bharu,kelantan.. belajar kat Kolej Unikop,kuala lumpur n sekarang bekerja kat Kolej Unikop jugak..rase cam xberkembangkan? tp sye yg jadi kembang sejak dok sini.. mknan sedap2..haha ..

Soalan 3
Ceritakan tentang blog anda
Jawapan ::
emm..Blog ni diberi nama aku dan dirimu.. asal2 yer sesaje mengedik bikin blog setelah tengok member wat blog.. blog ini lebih banyak berkisarkan tentang kehidupan aku, perjalanan hidup, persiapan perkahwinan, babak2 emosi meroyan, dan beberapa tips.. hihi.. aku xkesah pun kalau ade yang xsuke blog ni.. xsuke xpayah bace..senang oke..  tapi tak kenal maka xchenta kann.. so sgt sesuai la segmen jom berkenalan ni.. kan kan.. hiiii...

Soalan 4
Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Jawapan::
Bagi aku Dunia blog ni bagus.. dan salah satu cara mudah & cepat utk  berkongsi pendapat, bertukar2 fikiran.. klu yg bijak bestari tu.. leh jadi sumber pendapatan plak kan..

Soalan 5
Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..

Jawapan::
Nasihat?? hihi.. aku ni pun terumbang ambing nak bg nasihat.. oke.. ni nasihat aku.. gunakan kemudahan yang ada utk tujuan kebaikan & bukannya bertujuan sebaliknya.. lagi 1.. berusaha untuk jd blogger yg baik n disukai ramai..aku pun tgh memcuba ni.. cuba jaya oke.. n good luck utk blogger baru..

Soalan 6
Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
Jawapan::
Keunikan.. blog aku ni simple.. cute..(^__^)..berkongsi ape saja.. nak tau unik ke x.. bace la dari blog

Soalan 7
Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Jawapan::
Sampai bekalan tenet da kene potong.. wakaka.. bodoh yer jawapan.. emm sampai idea aku kering.. ataupun mase tu anak da berderet.. nak urus diri sendiri pun xsempat.. maybe la..kann..


okeh itu saje soalan2 Cikgu Akim ni.. btw..thanks cikgu Akim.. sekurang2 yer ade la orag bertambah jadi follower..wakaka.. 

ni member blog yang aku nak tag..

2. xeea 
3. amm
4. hazz
oke..cukup 4 kan.. 
cik jaja :: ni member blog..suke sgt tgk blog dia.. dia penah tag aku untuk calon anugerah blog harapan.. so tq very much jaja
xeea :: emmm mcm aku yer idol la kot.. pas tgk blog dia aku sgt bersemangat nak jadi penternak blog berjaya..haha blog dia sgt best..
ammm :: member aku mase sekolah rendah lagi.. yg sgt suke usik aku smpai nanges..
hazz :: isteri kpd mem tunang aku.. dia wat bisnes coklat..nak tempah.. sila lawat blog dia.. sye promote ni.. hahaha.. 

haha..sikit sebanyak tentang mereka yg aku tag ni..

so anda mau join jugak.. cepat yer sebelum 3/1/11.. cepat.. klik kat sini... 


salam sayang dari sigemuk VNAZ(^_^")

3 comments:

:Cikgu Akim: said...

wah..nice story..salam perkenalan dri saya!stdent UPSI!

@d!w!n@@rif said...

yeke.. mekasih.. salam perkenalan juga cikgu akim..

eizaty said...

akak.. dik nk tnya.. akak blajar kt kolej unikop kL kan.? bgus x sna.?

Share IT!

follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...