Indahnya saat cinta bersatu.. ahaksss.. (^_^)

Daisypath Anniversary tickers

sayang kamuuu... (",)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 29, 2010

::: semangat belajar :::

hello...
h0h0..
malu nak cerita..tp inilah pembelajaran yang baru aku terima..
dek kerana ramai sangat orang2 sekeliling aku buat benda ni..aku rase sgt bodoh kalau aku xcuba..
-
-
ape tu.. emm aku ni baru nak mencuba mengedit gambar..
xbrape pandai lagi pun..thp budak tadika lg.. tp setakat nak edit saje2 gambar sendiri xsalahkan..
ade kawan aku sampai boleh cari kerja sampingan dengan benda ni je..
tp aku xdela pro macam dia sampai nak amik upah..
+ + dia ade kamera yg bagus berbanding aku yg tau guna kamera cap ayam jer.. huuhuu..sadis kan aku nih..
xpela.. suatu hari nnt maybe aku pun boleh.. skang ni pikir nak cari duit kawin jer dulu.. yg lain2 tolak tepi..
tapi sambil kebosanan kat office n hari minggu aku cuba belajar edit ni.. gambar asal dari kamera cap ayam pun bole cantik klu pandai edit.. ye dak???




::: ni bukan kamera aku tp suatu hari nnt aku akan memilikinya..janji dgn diri sendiri :::

ni gambar sebelum edit vs selepas edit yang aku amik menggunakan kamera cap ayam aku tu.. cap ayam pun aku sayang tau.. tetap aku angkut ke hulu kehilir walaupun xbrape kecik..g opis pun bawak.. hoih gile..

 


 



xla cantik mane pun tp oke la berbanding sebelum.. aku tgk gambar ni rase cam hodoh gile + membazir..
beria2 nak dinner sampai pergi butik andaman make up bagai.. nah amik kau.. hasil x mcm yang aku harap kan..untuk pengetahuan korang..kulit aku xde la legam camni.. pas make up jd mcm kulit hangus orang yang berjemur kat pd selama seminggu xbangun2.. susah payah aku edit nk kasi putih..
ni hasil yang pertama.. bagi aku da cantik la ni..dri sebelum ni reti letak frame je..ahahha..
terpulang la kat korang nak nilai camne.. 
-
-
-
-
ni hasil yang kedua..
gambar dengan en.tunang ni xdela ape sgt pun aku edit..sesaje je..tp oke la kan..
 
 

 huhu..so kalau korang ade pendapat atau nak kutuk pun aku on jer.. ok sila komen..
nak tunjuk ajar lagi aku suke..
salam sayang dari si gemuk..
vnaz (^_^")

2 comments:

anaztasias aira said...

hiiiiiiii salam kenal =)

@d!w!n@@rif said...

hai..slmt berkenalan..thanks sudi singgah blog cabuk ni..ngee~~

Share IT!

follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...