Indahnya saat cinta bersatu.. ahaksss.. (^_^)

Daisypath Anniversary tickers

sayang kamuuu... (",)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 2, 2010

::: puteri memilih singgahsana :::

akrase semua bakal pengantin memang sangat ambil berat la pasal singgahsana ni.. atau nama lain pelamin la..
lagi2 aku yang sememang yer sangat cerewet..
dari bulan 5 lagi aku da mula cari butik2 yang menawarkan pakej yang sesuai..
dekat 10 butik aku survey.. yg berkenan mahal gilos..
haish..kalau aku kawin ngan anak raja xpe la jugak..
xpe..teruskan mencari dengan bujet yang sesuai..++ dapat pelamin idaman..

so terjumpa la satu butik ni..area2 pasir pekan..
err aku rase butik ni xde blog..so xleh nak link.. klu kamu org kelantan area n nak kan no phone butik ni sila email lah yer..

harga ok la..tapi pelamin jenis yg aku nak ade tp xde la sebijik sejibon cam gmbr di bawah..
ala2 je.. so ape lg.. aku minta kak na.. tambah bunga la.. kristal bagai.. nak tukar kerusi cam kerusi mawi ni.. hehe.. ngada2 kan aku ni.. hampir 3jam aku dok bincang ngan kakak ni.. nak mcm2..tmbah itu kurangkan ini.. so hasil yer nnt tunggu la bulan 2 tahun depan..
pas majlis bru aku upload gambor pelamin yer yer.. yang gmbr bawah ni hiasan semata-mata..
tapi aku risau gak kalau2 hasil yer xseperti yang diharapkan.. huhu.. InsyaAllah semuanya ok..


::: pelamin idaman beta :::


::: dapat ala2 cam ni pun ok:::

2 comments:

Anne Boleyn said...

hye..salam kenal, jom datang belog anne boleyn jom. :)

@d!w!n@@rif said...

hai..salam perkenalan.. ok nnt vna g melawat yerk..sorry la lmbt reply..coz sebuk bce blog org..tp blog sendiri bersawang..hehe

Share IT!

follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...