Indahnya saat cinta bersatu.. ahaksss.. (^_^)

Daisypath Anniversary tickers

sayang kamuuu... (",)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 2, 2010

~~jalan-jalan~~

wahahaha..aku nk gelak dulu puas2.. rase puas tol hati bila dapat brg yg dihajati..
akhirnya..dgn mase lagi 2 minggu menuju ke majlis pertunangan aku,dpt gak aku jumpa ngan tudung dan selendang idaman kalbu.. hehe..

beberapa hari lepas jln2 kat jalan
TAR.. singgah la kat 23 kedai.. terus jumpa tudung siti yg aku minat sgt2 tu..sebelum ni aku da survey kat byk tempat cari tudung ct harga ye rm79 dan yg plg kurang jumpa rm70, tp pg jln tar dpt rm45.. huh tp aku xbeli sbb bila test pakai ngan selendang nmpk sgt pelik.. kang kate ober dos plak..ahhaha..

aku pun pk baik beli anak tudung je..so jumpa la yg sederhana bsr rm20.. nk yg da ade diamond tp xde kaler plak..so terpaksa beli yg kosong, n g psg diamond kat area2 jln tar gak.. bazaar ape ntah..dpt harga rm23 so total rm 43,,klu beli siap rm 45.. lebey krg jela kan..


~~sgt cantik kan?? bg aku la..heee ~~




then tmpt same gak aku beli selendang.. kat semua house ade jual yg same patern..sebijik sejibon tp rm 1oo ++.. tp aku dpt beli kat jln TAR dgn harga rm60.. berbaloi2 rase ye..

~~ ni corak kat selendang la.. xmuat nk amik gambar sampai bg nmpk sume.. ~~




dah puas dpt beli tudung n selendang aku pun jln2 lg..terjumpa plak cekak spider (aku xtau name betul ape..jgn mara..ni aku dgr org pgl la.. ade yg pgl balqis..mane2 la..) kat semua house n beberape tmpt yg g survey plg murah rm 139 ke rm 155.. tp aku dpt kat jln tar rm 39 yg kecil..n rm44 yg besar.. tp amik yg kecil je,yg besar takut over plak..

~~ni dia~~



kualiti same je.. nsb baik xbeli aritu.. en.edy pandang je dgn muka xcaye harga benda nih..
wahh..puas ati kan..

cume aku xtau je mane nk cari kedai jual songkokyg cantik..??? waahhhh... any idea????

so moral of the story?? >>>> klu nk cari brg2 mcm ni kene la merantau byk tmpt.. kan puas hati dpt beli yg korang nk n harga berpatutan.. wat pe beli yg mahal2 klu korang blh dpt yg murah?
xpayah nk malu dengan pendapat orang.. jadi diri sendiri dan beli ape yg mampu..
xguna korang nk menujuk2 tp lepas tu korang gak yg sengkek.. sape nk tolong mase tu? lu pikir la sendiri!! haha.. sori nabil.. =)

2 comments:

Cenderawasih said...

Sebab tuh lelaki tak tahan follow org pompuan gi shopping... hahahahaha

@d!w!n@@rif said...

tau xpe.. tp en.edy ni rajin gak la.. janji kene time dia..klu x tggu jela mse dia rajin..hehe

Share IT!

follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...